in

Maske Kimsin Sen jürisi Alican Yücesoy kimdir? Alican Yücesoy kaç yaşında? Film ve dizileri…

maske-kimsin-sen-jurisi-alican-yucesoy-kimdir?-alican-yucesoy-kac-yasinda?-film-ve-dizileri…

Alican Yücesoy hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine Üniversite yıllarında başlayan oyuncu Alican Yücesoy lisans eğitimini Haliö Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Okula girdiği günün ertesi günü seçmelere katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. İşte Alican Yücesoy hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler…

ALİCAN YÜCESOY KİMDİR ASLEN NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Alican Yücesoy (d. 22 Ekim 1982, İstanbul), Türk oyuncudur.

Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibarı ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

Anne tarafı yarı Bulgaristan, Rusçuk göçmeni yarı Bartınlı iken baba tarafı Arap kökenlidir.

Rol aldığı oyunlar

  • He-Go: Halil Babür – Altıdan Sonra Tiyatro – 2017
  • Gülünç Karanlık: Wolfram Lotz – Bakırköy Belediye Tiyatroları-2016
  • Hayvan Çiftliği (oyun): George Orwell – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2014
  • Sıkı Yönetim: Albert Camus – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2012
  • Eksik: Özer Aslan – Tiyatro Hal – 2012
  • Külhanbeyi Müzikali: Ülkü Ayvaz – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2011
  • Aklı Havada: Ali Yenel – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2010
  • Yağmurcu: Richard Nash – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2008
  • Tersine Dünya: Orhan Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2007
  • Dua Odası: Shan Khan – Tiyatro Z – 2006
  • Pırtlatan Bal: Aziz Nesin – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • Günün Adamı: Haldun Taner – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • Teneke: Yaşar Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2004
  • Klaksonlar, Borazanlar ve Bırtlar: Dario Fo – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2004
  • Köpek Kadın Erkek: Sibylle Berg – 2004
  • Suret: Onur Bayraktar – Stüdyo Drama – 2004

Filmografisi

  • 2022 Maske Kimsin Sen? (Jüri)
  • 2021 Hükümsüz (Serdar)
  • 2020 9 Kere Leyla (Haris)
  • 2020 Bir Başkadır (Sinan)
  • 2020 Menajerimi Ara (konuk oyuncu)
  • 2020 Jet Sosyete (Ahmet; konuk oyuncu)
  • 2019 Küçük Şeyler (Onur)
  • 2018 Can Kırıkları (Cihan Karadağ)
  • 2018 Adı: Zehra (Serkan Kurdoğlu)
  • 2017 Aşk Uykusu (Serkan)
  • 2016 Kördüğüm (Umut)
  • 2015 Ertuğrul 1890 (Bekir)
  • 2015 Serçe Sarayı (Ali Rıza öğretmen)
  • 2014 Bana Artık Hicran De (Murat Sezgin)
  • 2013-2014 İntikam (Ali Sülen)
  • 2012-2013 Şubat (Şubat)
  • 2012 Suskunlar (Cebrail)
  • 2011 Sen de Gitme (İlker)
  • 2011 Eyyvah Eyvah 2 (İbrahim)
  • 2010 Prensesin Uykusu (Neşet)
  • 2010 Fatmagül’ün Suçu Ne? (Ali)
  • 2010 Eyyvah Eyvah (İbrahim)
  • 2009 Ev (02 Koray)
  • 2008-2010 Adanalı (Tilki Timur)
  • 2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)
  • 2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)
  • 2007 Zoraki Koca (Tarık)
  • 2007 Umut Adası (Tuğra)
  • 2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)
  • 2004 2 Eylül (Tim Çavuşu)
  • 2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)
  • 2003 Sessiz Gece (Işık)
  • 2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)

Ne düşünüyorsunuz ?

Written by admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

GIPHY App Key not set. Please check settings

haftalik-burc-yorumlari-(3-9-ocak-2022)

Haftalık burç yorumları (3-9 Ocak 2022)

maske-kimsin-sen-jurisi-dogu-demirkol-kimdir?-dogu-demirkol-film-ve-dizileri…

Maske Kimsin Sen jürisi Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol film ve dizileri…